BRZA AKCIJA POLICIJE: Spriječen femicid i otklonjena prijetnja po život i tijelo upućena...

Navedene aktivnosti provedene su po Naredbi Kantonalnog suda u Zenici i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

  • Hronika

  • 30. Jul. 2024  

  • 0

Policijski službenici Federalne uprave policije, uz asistenciju Specijalne policijske jedinice, jučer su na području općine Tešanj slobode lišili osobu M.O. (1984.) zbog sumnje u izvršenje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

Navedene aktivnosti provedene su po Naredbi Kantonalnog suda u Zenici i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Brzom reakcijom policijskih službenika, odmah po prijavi, spriječen je femicid, te je otklonjena prijetnja po život i tijelo upućena ženskoj osobi, saopćeno je iz Fedralne uprave policije.

Nakon okončanja svih radnji, Federalna uprava policije će nadležnom Tužilaštvu dostaviti odgovarajući izvještaj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...