RUKU POD RUKU SA SUPRUGOM: Konaković objavio fotografije s crvenog tepiha, uslijedili su brojni komentari...

Pozirao sa suprugom Dalijom.

  • Estrada

  • 17. Avg. 2024  17. Avg. 2024

  • 0

Sinoć je otvoren jubilarni 30 Sarajevo film festival. Brojna poznata lica prošetala su crvenim tepihom, a među njima je bio i Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova BiH i lider NiP-a.

-Sarajevo i naša Bosna i Hercegovina centar su filmske industrije i kulturne scene svake godine kad počne ovaj grandiozni događaj. Ulice pune, lica nasmijana, mnogo dragih gostiju. Nek’ nam još dugo traje Sarajevo film festival, poručio je ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković koji je na fotografijama pozirao sa suprugom Dalijom. 

 

Uslijedili su brojni komentari ispod objave na Facebooku...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...