OKOM FOTOREPORTERA "SB": Ekipa filma “Majka Mara” i Mirjana Karanović na crvenom tepihu, pogledajte detalje (FOTO)

Također, na crvenom tepihu našla se i rediteljica filma "Dolina ćupova" Lejla Zvizdić. Film "Dolina ćupova" govori o klubu "Željezničar" i jednom vremenu.

  • Kultura

  • 21. Avg. 2024  21. Avg. 2024

  • 0

Ekipa filma "Majka Mara" na čelu sa Mirjanom Karanović, prošetala je večeras crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala. Večeras je u Narodnom pozorištu upriličena svjetska premijera ovog filma.

O filmu “Majka Mara”

Mara, uspješna poslovna žena i samohrana majka, skrhana je preranom smrću svoga sina Nemanje. Emotivno se otuđuje i odbija komunicirati sa porodicom i prijateljima. Nakon što upozna Milana, Nemanjinog bliskog prijatelja, u odnosu sa njim pronalazi utjehu i mir. Kako se njih dvoje zbližavaju otkrivaju sve više činjenica o Nemanjinom životu i smrti što Mari pruža priliku da se suoči sa vlastitim životom i emocijama.

Također, na crvenom tepihu našla se i rediteljica filma "Dolina ćupova" Lejla Zvizdić. Film "Dolina ćupova" govori o klubu "Željezničar" i jednom vremenu.

Večeras na Festivalskom trgu je i ekipa serije "Kotlina", a na ovogodišnjem festivalu će biti pretpremijera druge sezone ove bh. serije.

Ekipu filma na crvenom tepihu činili su Tarik Filipović, Alen Muratović, Helena Vuković, Ida Keškić, Faruk Hajdarević, Katarina Kaća Dorić, Faketa Salihbegović Avdagić, Lamija Salihović, Anita Kajasa, Mario Knezović, Snežana Vidović, Boris Ler, Feđa Štukan, Amel Kovačević, Adis Đapo, Amra Bakšiš Čamo, Danis Tanović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...