JEDAN OD NAJBOLJIH FILMOVA 80-IH DOBIJA NASTAVAK: Vraća se originalna postava

Izvor blizak produkciji otkrio je da će studio početi raditi na nastavku Gooniesa idućeg ljeta, a film bi u kina trebao doći 2026. ili 2027. godine. Izvor je također potvrdio da će u filmu najvjerojatnije glumiti većina originalne glumačke postave.

  • Kultura

  • 09. Sep. 2024  09. Sep. 2024

  • 0

Pustolovna komedija Goonies, jedan od najvećih hitova osamdesetih, dobiva nastavak. Kako navodi The Sun, studio Warner Bros. napokon je dao zeleno svjetlo za nastavak kultnog klasika koji je obilježio mnoga djetinjstva.

Izvor blizak produkciji otkrio je da će studio početi raditi na nastavku Gooniesa idućeg ljeta, a film bi u kina trebao doći 2026. ili 2027. godine. Izvor je također potvrdio da će u filmu najvjerojatnije glumiti većina originalne glumačke postave.

Originalni film režirao je Richard Donner, a napisao Chris Columbus. Priča je pratila skupinu prijatelja koji su krenuli u potragu za blagom kako bi spasili svoje susjedstvo od rušenja.

U filmu su glumili Sean Astin, Corey Feldman, Josh Brolin, Jeff Cohen, Ke Huy Quan, John Matuszak, Martha Plimpton i Kerri Green.

Gdje je danas glumačka postava?

Sean Astin (53), koji je u filmu utjelovio vođu Gooniesa Mikeyja, kasnije je glumio u trilogiji Gospodar prstenova. Mlađim obožavateljima poznat je i zbog serije Stranger Things, u kojoj je utjelovio Boba Newbyja.

Corey Feldman (53), koji je u Gooniesima utjelovio Moutha, imao je zavidnu karijeru kao dječji glumac, a neki od najznačajnijih filmova su mu Ostani uz mene, Gremlini i Izgubljeni dječaci. Feldman je godinama otvoreno pričao o problemima sa seksualnim zlostavljanjem u zabavnoj industriji, ali na kraju je i sam optužen za seksualno zlostavljanje. U današnje vrijeme pojavljuje se uglavnom u B-filmovima.

Josh Brolin (56) glumio je Mikeyjevog starijeg brata Branda. Modernoj publici je najpoznatiji po ulozi negativca Thanosa u Marvelovom filmskom svemiru i po Amazonovoj seriji Outer Range.

Jeff Cohen (50), koji je utjelovio Chunka, otišao je u glumačku mirovinu i danas radi kao odvjetnik.

Ke Huy Quan, koji je u Gooniesima glumio Datu, tijekom 90-ih je uzeo 19-godišnju pauzu od glume zbog problema s pronalaskom uloga. Glumi se vratio u 2020-ima, a 2022. godine pojavio se u hvaljenom filmu Everything Everywhere All at Once koji mu je donio Oscara.

Kerri Green (57) glumila je navijačicu Andy u koju je zaljubljen Brand. Najznačajniji filmovi u njezinoj karijeri bili su Goonies, Summer Rental i Bellyfruit. Iz glume se povukla 2012. godine. Andyinu najbolju prijateljicu Stef utjelovila je Martha Plimpton (53), koju smo u novije vrijeme mogli vidjeti u HBO-ovoj seriji The Regime.

John Matuzsak, bivši igrač NFL-a koji je u filmu glumio Slotha, preminuo je 1989. godine u dobi od 38 godina.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...