CURE DETALJI DRAME U SANDŽAKU: „Situacija se brzo otela kontroli, a napadač je nožem zadao ubodne rane..“

U toku je potraga za osumnjičenim koji se sumnjiči za krivično djelo ubistva u pokušaju, navodi policija.

  • Hronika

  • 23. Avg. 2024  

  • 0

Trojica muškaraca povrijeđena su u napadu nožem u Novom Pazaru kada ih je napao mladić nakon kraće svađe, objavila je novopazarska policija.

Iz policije je rečeno za Rinu da su svi povrijeđeni prevezeni u bolnicu, a da je do incidenta došlo sinoć oko 20 sati u Ulici generala Živkovića nakon što je kraća svađa između grupe mladića prerasla u fizički obračun.

U tuči koja je uslijedila, jedan muškarac je upotrebio hladno oružje i nanio ubodne rane trojici učesnika sukoba, navela je policija.

„Situacija se brzo otela kontroli, a napadač je nožem zadao ubodne rane trojici muškaraca, od kojih je jedan uboden u predjelu grudnog koša“, ističe policija.

Navodi se da su svi povrijeđeni hitno prevezeni u Opštu bolnicu, gdje im je ukazana medicinska pomoć.

U toku je potraga za osumnjičenim koji se sumnjiči za krivično djelo ubistva u pokušaju, navodi policija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...