ANCELOTTI ODLUČAN: Nećemo dovoditi nove igrače, za nas je prijelazni rok gotov

Galacticosi su izuzetno moćni u napadu, međutim, čini se kao da nedostaje još jedan stoper kako bi kompletirali rotaciju i pripremili se za moguće probleme s ozljedama.

  • Sport

  • 23. Avg. 2024  

  • 0

Na papiru se Real Madrid ove sezone čini nezaustavljivim, a dolaskom Kyliana Mbappea samo su pojačali svoj ionako jak arsenal. Carlo Ancelotti ne želi više novih igrača.

Galacticosi su izuzetno moćni u napadu, međutim, čini se kao da nedostaje još jedan stoper kako bi kompletirali rotaciju i pripremili se za moguće probleme s ozljedama.

Realov trener Carlo Ancelotti ipak ne želi dovoditi nove igrače u ovom prijelaznom roku:

“Nećemo dovoditi nove igrače u zadnji tren ni na jednoj poziciji, pa ni na poziciji stopera. Za nas je prijelazni rok završen”, rekao je trener madridskog kluba.

Situacija sa stoperima djeluje kao rizik, pogotovo kada se uzme u obzir da David Alaba ima problema, te da je Eder Militao nedavno imao tešku ozljedu, no Ancelotti je siguran u svoju odluku:

“To nije rizik. Imamo dobre igrače kao što su Asensio i Tchouameni koji mogu pomoći na toj poziciji”, rekao je Ancelotti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...