NEZAPAMĆENO PORODIČNO NASILJE: Ovo je otac monstrum koji je na svirep način ubio sina

"Uništio je život cijeloj porodici, a nije ni razmišljao. Vjerovatno je izvršio samoubistvo nakon što mu je došlo u glavu šta je uradio", kaže neimenovani izvor

  • Hronika

  • 31. Avg. 2024  

  • 0

Jučer je u Kruševcu u Srbiji sahranjen Nebojša Uskoković (50) koji je 26. avgusta nemilosrdno ubio sina Dejana Fazliju (25) nakon čega je izvršio samoubistvo vješanjem u porodičnom domu.

"U Kruševcu ni riječi o monstrumu, ubio je sina i naravno da ga niko neće žaliti. Uništio je život cijeloj porodici, a nije ni razmišljao. Vjerovatno je izvršio samoubistvo nakon što mu je došlo u glavu šta je uradio", kaže izvor za Kurir.

Podsjećanja radi, nestanak Dejana Fazlije prijavila je 27. augusta njegova majka i to dan nakon sukoba koji je izbio između njega i njegovog oca, a njegovo tijelo pronađeno je odmah sutradan u prijepodnevnim satima, u šupi koja se nalazi u dvorištu jedne kuće, a kako saznaje Kurir, Dejana je otac izbo nožem u predjelu srca.

Kako smo ranije pisali, sukob između oca i sina datira još odranije, s obzirom na to da je Dejan već jednom odlazio od kuće, međutim, nedavno se ponovo vratio na nagovor majke, koja je trpjela nesnosnu torturu.

"Dečko je napustio kuću prije šest mjeseci, pokušao je da pobjegne iz tog pakla. Majka je ostala sama kući sa ocem i tražila je od Dejana da se vrati, nije mogla sama da se bori sa monstrumom. Dejan se vratio, međutim, majka je otišla ubrzo za Austriju kod drugog sina, a Dejan je ostao sam sa ocem i tortura se nastavljala redovno, sve dok jednom nije otišao, nakon čega su svađe i sukobi bili svakodnevica", ispričala je rođaka i dodala:

"Dejana je to kobno veče zvao na telefon 'drug' i pozvao ga da se nađu, a da je Dejan znao da će taj 'drug' povesti i njegovog oca, sigurno ne bi kretao. 'Drug' je inače znao da Dejan i otac nisu u dobrim odnosima. Možda taj 'drug' nije znao da će ga otac ubiti, ali on je namjestio njihov susret. Dovezao je Dejanovog oca na tu lokaciju, a onda je došao i Dejan. Na kamerama se sve vidi, sve je snimljeno, njegov otac izlazi sa zadnjeg sjedišta, nastaje rasprava i tu ga je ubo direktno u srce", ispričala je sagovornica i objasnila da od tada od navodno bliskog "druga" nema ni traga ni glasa.

Za Dejana inače, svi njegovi poznanici, prijatelji i kolege, imali su samo riječi hvale za njega. Svi su ga voljeli i poštovali, za njega kažu da je bio izuzetno vrijedan i pažljiv momak, a da je prerano odrastao zbog porodičnih problema sa kojima se još kao dijete susretao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...