NOVA TRAGEDIJA NA BH. PUTEVIMA: Motociklista se zabio u stub ulične rasvjete i poginuo

Riječ o motociklisti iz Lukavca koji je boravio na Moto party-u u Banovićima

  • Hronika

  • 01. Sep. 2024  

  • 0

Motociklista M. S. (39) iz Bukinja kod Tuzle poginuo je kada je udario u stub ulične rasvjete na putu Banovići - Živinice u mjestu Oskova, potvrđeno je za medije iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

Portparol MUP-a TK Adnana Sprečić rekla je da je Policijskoj stanici Banovići prijavljeno da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć 35 minuta poslije ponoći. 

Izlaskom na mjesto nesreće policija je potvrdila navode prijave, a ljekar Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banovići konstatovao je smrt motocikliste.

Uviđaj je izvršen prema nalogu dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Tuzla.

Lokalni mediji pišu da je riječ o motociklisti iz Lukavca koji je boravio na Moto party-u u Banovićima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...