DŽENAZI PRISUSTVOVALO HILJADE LJUDI: Kakanj se oprostio od Bakira i Mensura Spahića (FOTO)

Snimci koje je zabilježio portal ntvic govore o životu i djelu Bakira i Mensura Spahića.

  • Hronika

  • 04. Sep. 2024  

  • 0

Kakanj se danas, 4. septembra, oprostio od Bakira Spahića i Mensura Spahića. Poslije ikindija namaza, na mezarju Obre klanjana je dženaza Bakiru Spahiću i Mensuru Spahiću, stradalim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Lipničkom brdu, prenosi Radiosarajevo.ba.

Dženazi je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, među kojima su članovi porodice i prijatelji stradalih, građani Kaknja, te brojne ličnosti iz privrednog, političkog, vjerskog i kulturnog miljea lokalne zajednice, BiH i regiona.

Snimci koje je zabilježio portal ntvic govore o životu i djelu Bakira i Mensura Spahića. Ostat će upamćeni kao ljudi koji su dali nemjerljiv doprinos u privrednom i društvenom razvoju Kaknja i BiH.

Podsjećamo, Bakir Spahić, Mensur Spahić, Himzo Neimarlija i Osman Neimarlija poginuli su uslijed slijetanja terenskog motornog vozila u provaliju na lokaciji Lipničko brdo.

Općina Kakanj danas i sutra proglasila je Dan žalosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...