DRAMA U NJEMAČKOJ: Pucnjava ispred izraelske ambasade u Münchenu, napadač upucan... (VIDEO)

Trenutno nema informacija o mogućim drugim osumnjičenicima. Policija je pozvala građane da izbjegavaju to područje. Na mjestu događaja je blokiran saobraćaj.

  • Evropa

  • 05. Sep. 2024  05. Sep. 2024

  • 0

Jutros je u centru Münchena, u blizini Nacističkog dokumentacijskog centra i Generalnog konzulata Izraela, došlo do pucnjave.

"Na području Karolinenplatza policijske snage su pucale na sumnjivu osobu i osoba je pogođena", napisala je policija na X-u.

Nije poznato u kojem stanju je upucana osoba niti o kome se radi.

Trenutno nema informacija o mogućim drugim osumnjičenicima. Policija je pozvala građane da izbjegavaju to područje. Na mjestu događaja je blokiran saobraćaj.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kojoj se čuju brojni pucnjevi.

Njemačka policija navodi da se društvenim mrežama već šire dezinformacije. Pozvali su građane da ne učestvuju u širenju lažnih informacija te da ne objavljuju snimak događaja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...