HARIS DŽINOVIĆ OKRENUO NOVI LIST: U jednoj stvari pronašao utjehu poslije razvoda od Meline

Kada se pojavio na jednom događaju, odgovarajući na pitanja novinara, pjevač je otkrio šta mu je na duši.

  • Estrada

  • 06. Sep. 2024  

  • 0

Razvod Harisa i Meline Džinović prethodnih mjeseci bio je tema broj jedan u medijima. Poznati par razišao se nakon 20 godina ljubavi, a sudeći po izjavama popularnog pjevača, krah braka mu je teško pao.

“Prevareni muž uvijek posljednji sazna”, govorio je, između ostalog, muzičar, a najnovija izjava Harisa Džinovića privukla je juče dosta pažnje.

Kada se pojavio na jednom događaju, odgovarajući na pitanja novinara, pjevač je otkrio šta mu je na duši.

“Pa šta mi je na duši? Ništa. Šta ja znam, nemam pojma. Lijepo je svašta. Živ, zdrav, radim, putujem, to je lijepo”, zaključio je pjevač, a izjava Harisa Džinovića protumačena je kao da je na taj način prebolio bivšu suprugu.

Podsjetimo, Haris i Melina Džinović zvanično su se razveli krajem marta ove godine, nakon čega je muzičar na račun bivše supruge izrekao teške riječi.

“Nikada ne bih oprostio prevaru, prevaru takve vrste smatram izdajom. Ako neko izda porodicu, to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju, ali ne pada mi na pamet da provjeravam.

Sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalista je. Nije priznala krivicu, znate, rijetko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu”.

(Cdm.me)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...