PJEVAČICA PROGOVORILA O BOLESTI KOJA JE SVE ČEŠĆA I MEĐU MLADIMA: "Bilo je užasno, nisam se mogla gledati..."

Halsey je detalje o svojim zdravstvenim problemima opisala i u nedavno objavljenim singlovima "The End" i "Lucky"

  • Estrada

  • 06. Sep. 2024  

  • 0

Američka pjevačica Halsey otkrila je da se nije mogla pogledati u ogledali na vrhuncu svoje bolesti, prenosi Page Six.

"Osjećala sam se stvarno jako ružno cijelo vrijeme dok sam bila bolesna. Nisam se mogla vidjeti. Nisam mogla pogledati u ogledalo, osim ako ne bih stavila kontaktnu leću u oko, mjesecima. Bila sam neprepoznatljiva. Nisam se voljela gledati. Bilo je užasno...", priznala je pjevačica kojoj je 2022. dijagnosticiran sistemski eritemski lupus, autoimuna bolest.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli halsey (@iamhalsey)

Halsey je detalje o svojim zdravstvenim problemima ispričala u nedavno objavljenim singlovima "The End" i "Lucky", a 25. listopada izlazi i njezin album "The Great Impersonator". Da bi pobjegla od stvarnosti, pjevačica se okrenula novom hobiju, onom kojem se mogla posvetiti dok joj je sin Ender, kojeg je dobila sa scenaristom Alevom Aydinom, spava i dok provodi vrijeme u kući.

Plus je bio i to što je kroz hobi izrade kućica za lutke radila i na motoričkim funkcijama koje joj tada nisu bile sjajne. "Kad sam bila bolesna, nisam mogla ni otvoriti kuvertu niti odlijepiti naljepnicu sa stvari. Minijaturne kućice za lutke zahtijevale su od mene da budem usredotočena i pedantna...", kazala je zvijezda koja je zbog bolesti skoro izgubila život.

Pjevačica je postajala opsjednuta hobijem toliko da je počela graditi namještaj za kućice za lutke. "Počela sam graditi namještaj od nule, a onda sam izrađivala vlastite tapete. Pretpostavljam da je zapravo pomalo tužno kad razmišljate o tome... Izrađivala sam te sićušne paralelne svjetove jer nisam htjela biti u svom...", dodala je Halsey.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...