SARAJEVO IDE DALJE: Dvije važne prometnice od sutra u funkciji

Obje saobraćajnice su u sarajevskoj općini Novi Grad i trenutno su zatvorene za promet jer izvođači radova postavljaju danas završni sloj asfalta.

  • Društvo

  • 07. Sep. 2024  

  • 0

Dionica saobraćajnice Bulevar Mimara Sinana na Dobrinji u Sarajevu, na kojoj se postavlja završni sloj asfalta, kao i kružni tok u ulici Džemala Bijedića, koji spaja Alipašino polje sa IX transverzalom, od sutra će biti u funkciji za saobraćaj, saopćila je pres-služba Kantona Sarajevo.

Obje saobraćajnice su u sarajevskoj općini Novi Grad i trenutno su zatvorene za promet jer izvođači radova postavljaju danas završni sloj asfalta.

Lokacije je posjetio ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta sa predstavnicima izvođača radova.

Projekte finansiraju Ministarstvo saobraćaja i Direkcija za puteve Kantona Sarajevo.

alt

"Radno u Novom Gradu i ove subote.Postavlja se završni sloj asfalta na dionici saobraćajnice Bulevar Mimara Sinana na Dobrinji, a na drugom dijelu Novog Grada na kružnom toku u ulici Džemala Bijedića, koji spaja Alipašino polje sa IX transverzalom upravo počinju radovi na postavljanju završnog sloja asfalta.Obje saobraćajnice su trenutno zatvorene za saobraćaj, a od sutra će biti otvorene za saobraćaj.

Sa predstavnicima izvođača radova obišao sam radove na ovim saobraćajnicama.Projekti se finansiraju putem Ministarstva saobraćaja i Direkcije za puteve Kantona Sarajevo, poručio je ministar Adnan Šteta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...