RADNIK IZ BiH TEŠKO POVRIJEĐEN: Helikopterom prebačen u bolnicu

Čitavu nezgodu je posmatrao njegov kolega, koji mu je odmah pritrčao, pružio prvu pomoć i alamirao spasilačku službu

  • Hronika

  • 10. Sep. 2024  

  • 0

Radnik iz Bosne i Hercegovine (53) teško je povrijeđen u nezgodi koja se desila na gradilištu u tirolskom Berwangu juče popodne.

Kako prenose austrijski mediji, on je pao sa građevinske skele koja se obrušila.

Naime, on je juče popodne radio na poslovima montiranja skele i nalazio se na visini od četiri metra. U jednom momentu, okvir skele na koji je bio naslonjen na dasku se obrušio.

Radnik je pao sa visine od četiri metra, a jedina srećna okolnost jeste što je pao na travu. Čitavu nezgodu je posmatrao njegov kolega, koji mu je odmah pritrčao, pružio prvu pomoć i alamirao spasilačku službu. S obzirom na težinu povreda, on je helikopterom prebačen u najbližu bolnicu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...