TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U TUNELU VRANDUK: U strahovitom sudaru kamiona i Mercedesa poginuo muškarac

"Trenutno je totalna obustava saobraćaja", dodao je portparol Valentić.

  • Hronika

  • 11. Sep. 2024  11. Sep. 2024

  • 0

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14.30 sati na magistralnom putu M-17, u tunelu Vranduk kod Zenice, poginula je jedna osoba.

Ovu informaciju za portal Oslobođenje potvrdio je Samir Valentić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).

Prema njegovim riječima, u nesreći je učestvovalo jedno teretno vozilo - kamion i automobil Mercedes. Na teren su, osim policije, izašli i ljekari Hitne pomoćii koji su, nažalost, mogli samo konstatirati smrt nastradale osobe

"Trenutno je totalna obustava saobraćaja", dodao je portparol Valentić.

Zbog ove nesreće formirale su se kolone vozila u oba smjera i trenutno je saobraćajni kolaps na putu M-17. 

Kako saznaje Oslobođenje, smrtno je stradala muška osoba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...