TROGODIŠNJI DJEČAK GREŠKOM UBIO SESTRU: Porodica zavijena u crno, policija na licu mjesta zatekla stravičan prizor

Mrtvozornik će nakon autopsije ustanoviti uzrok i način smrti.

  • Hronika

  • 11. Sep. 2024  

  • 0

Trogodišnje dijete slučajno je pucalo iz pištolja i usmrtilo svoju 1-godišnju sestru u tragičnom incidentu u ponedjeljak u Kaliforniji, nakon što je došlo do neobezbjeđenog oružja.

Kancelarija šerifa okruga San Diego rekla je da su zamjenici došli na dojavu o pucnjavi u kući u Fallbrooku u ponedjeljak ujutro. Jednogodišnja djevojčica pretrpjela je povredu glave i prebačena je u lokalnu bolnicu gdje je proglašena mrtvom u 8.30 ujutro. Ime djeteta nije objavljeno zbog "poštovanja prema porodici i činjenice da je u pitanju maloletna osoba", navele su vlasti.

U toku je istraga slučaja da se ustanove sve okolnosti bebine smrti.

"Nema osumnjičenih ni prijetnje po zajednicu", navela je kancelarija šerifa u saopćenju.

Mrtvozornik će nakon autopsije ustanoviti uzrok i način smrti. Portparol šerifove kancelarije rekao je u utorak da će objaviti više informacija nakon toga.

“ABC7” navodi da je ove godine u SAD, do sada bio najmanje 221 slučaj nenamjerne pucnjave od strane djece. To je za posljedicu imalo 78 stradalih i 151 ranjenih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...