POŠTEN RAD I LOJALNOST SE CIJENI: Uspješna domaća firma radnika nagradila automobilom (FOTO)

Svom radniku su žaželjeli da sa svojim novim autom pređe puno sigurnih kilometara.

  • Ekonomija

  • 17. Sep. 2024  

  • 0

Sve je više kompanija u Bosni i Hercegovini koje prepoznaju vrijednost dobrog radnika, te koje su spremne nagraditi trud i lojalnost.

Jedna od njih je uspješna firma Neimax iz Visokog, koja je svog radnika nagradila automobilom povodom 20. godišnjice njegovog rada.

"Lojalnost je dobrovoljna, nema prisile, a mi ćemo istu maksimalno nagraditi. Edin Dragunić je za rođendan i svoju 20-ogodišnju lojalnost danas nagrađen poklonom koji ga je zaista iznenadio", naveli su iz komanije Neimax.

Svom radniku su žaželjeli da sa svojim novim autom pređe puno sigurnih kilometara.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...