POZNATI UGOSTITELJ UŠAO U POSAO SA NAFTNIM DERIVATIMA: Sejo Brajlović uskoro otvara prvu benzinsku pumpu u Ustikolini, uz nju će biti i…

Brajlović je još 2022. godine potpisao ugovor sa Općinom Foča za kupovinu parcele a ova će pumpa biti prva ikada u Ustikolini.

  • Ekonomija

  • 15. Sep. 2024  15. Sep. 2024

  • 0

Prošle godine počeli radovi na izgradnji benzinske pumpe u Općini Foča, Ustikolina, a sada je najavljeno otvorenje.

Informacija o zvaničnom otvorenju objavljena je na društvenim mrežama.

Investitor je poznati ugostitelj Sejo Brajlović koji je rodom iz ovog mjesta.

Brajlović je još 2022. godine potpisao ugovor sa Općinom Foča za kupovinu parcele a ova će pumpa biti prva ikada u Ustikolini.

Gradnja je realizirana na prostoru od 1.700 metara kvadratnih a pumpa se nalazi uz magistralni put u centru Ustikoline.

Podsjećamo, kako je najavljeno na početku radova, ova moderna pumpa bit će dio kompleksa koji uključuje ćevabdžinicu, kafić, market, sobe za odmor i spavanje te praonicu automobila, piše Akta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...