NAKON ODLASKA IZ HAJDUKA, PERIŠIĆ TRAŽI NOVI KLUB: Da li će potpisati za tim u vlasništvu obitelji Berlusconi?

Italijanski mediji javljaju da je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić primijećen u Milanu, gdje s tribina prati utakmicu između Monze i Intera u sklopu 4. kola Serie A.

  • Zabava

  • 16. Sep. 2024  16. Sep. 2024

  • 0

Nakon raskida ugovora s Hajdukom, 35-godišnji Perišić aktivno traži novi klub, a interes su pokazali italijanski klubovi poput Coma i Monze, iako su administrativne prepreke dosad spriječile njegov povratak u Italiju.

Monza, klub u vlasništvu obitelji Berlusconi, trenutno je na 17. mjestu ljestvice i traži pojačanja kako bi preokrenula loš početak sezone. Sportski direktor Adriano Galliani, koji je godinama blisko surađivao s legendarnim Silviom Berlusconijem, intenzivno lobira za dolazak Perišića, prenosi Tportal.

Trener kluba, Alessandro Nesta, traži iskusnog igrača za krilnu poziciju u formaciji 3-5-2, a čini se da je Perišićev profil idealan za njihove potrebe.

Talijanski novinar Nicolo Schira potvrdio je da Monza razmatra Perišića kao ključnog kandidata za ovu poziciju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...