UŽAS U BANJOJ LUCI: Požar u Dervišima lokaliziran, borba s vatrenom stihijom još uvijek traje…

Materijalna šteta će tek naknadno biti utvrđena.

  • Hronika

  • Prije 14h  

  • 1

Građani Banjalučkog naselja Derviši, kao i radnici firme čije je skladište sinoć planulo, okupili su se na mjestu požara.

Kako nezvanično saznajemo, srećom nema povrijeđenih.

Derviši-požar - Foto: RTRS

Borba sa vatrenom stihijom još uvijek traje, a požar je lokaliziran.

Komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Banjaluka Miroslav Malinić rekao je da je požar pod kontrolom i da se ne može proširiti.

- Požar je pod kontrolom, ali imamo još mnogo posla. Hala je velika i u njoj ima mnogo jestivog ulja i svega ostalog, tako da to otežava gašenje, ali vatra se ne može proširiti dalje, rekao je Malinić, dodajući da je šteta od požara velika.

Materijalna šteta će tek naknadno biti utvrđena, iako je već sada jasno da je ogromna.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...