VATRENA STIHIJA PROGUTALA SVE: Iza stravičnog požara u Banjoj Luci ostalo zgarište...

Јoš se utvrđuje uzrok požara ali je materijalna šteta ogromna.

  • Hronika

  • Prije 12h  

  • 0

Požar koji je sinoć zahvatio objekat nekadašnjeg preduzeća "Kristal" u banjalučkom naselju Derviši napravio je ogromnu materijalnu štetu. Posljedice požara u Dervišima, Banjaluka - Foto: RTRS U požaru nije bilo povrijeđenih. Komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Banjaluka Miroslav Malinić rekao je da dežurne ekipe i dalje dežuraju na terenu u slučaju novih žarišta koja su ostala nakon gašenja požara. 

Iz policije navode da su sinoć oko 20 sati i 50 minuta dobili prijavu da je u Ulici Branka Popovića u Banjaluci, u skladištu izbio požar.

Јoš se utvrđuje uzrok požara ali je materijalna šteta ogromna.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...