MAJSTORIJA ZA PAMĆENJE: Pogledajte potez reprezentativca BiH u Ligi prvaka koji je oduševio i komentatora...

Imao je 92% tačnost dodavanja (24 od 26), tri osvojena duela, dva ključna dodavanja, dvije otklonjene opasnosti ispred svog gola te jednu kreiranu veliku šansu.

  • Sport

  • 20. Sep. 2024  20. Sep. 2024

  • 0

Brest je u okviru prvog kola ligaške faze Lige Šampiona pobijedio austrijski Sturm rezultatom 2:1.

Jusuf Gazibegović (24) je odigrao svih 90 minuta za momčad iz Graza.

Naš reprezentativac je majstorski reagovao kod jedinog gola Sturma na večerašnjem meču.

Gazibegović je jedim dodavanjem izbacio tri protivnička igrača, uposlio Bovinga koji je ubacio loptu u kazneni prostor Bresta, a Fernandes zatresao svoju mrežu. Gol Sturma pogledajte OVDJE.

Gazibegović je od Sofascore dobio ocjenu 6.6. Imao je 92% tačnost dodavanja (24 od 26), tri osvojena duela, dva ključna dodavanja, dvije otklonjene opasnosti ispred svog gola te jednu kreiranu veliku šansu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...