ŠEJLA ZONIĆ RUŠI REKORDE: Za dan ušla u trending (VIDEO)

Šejla se pred samu premijeru pjesme oglasila i otkrila kako je kao autor uspjela da spoji tradicionalnu i modernu muziku.

  • Estrada

  • Prije 19h  

  • 0

Bh. pjevačica Šejla Zonić jučer je objavila svoju prvu pjesmu pod nazivom „Dert“.

Šejla je za samo nekoliko sati od objavljivanja svoje numere dospjela apsolutni lider Jutjub trendinga u regionu, što predstavlja ogroman uspjeh.

Njena pjesma je brzo osvojila publiku i izazvala lavinu pozitivnih reakcija. Fanovi su je masovno dijelili na društvenim mrežama, a broj pregleda je rastao brzinom svjetlosti.

Osim što ju je otpjevala, mlada zvezda se potpisuje i kao tekstopisac, i kao kompozitor pjesme, sa kojom je odlučila da se predstavi nakon takmičenja.

Numera osvaja srca pubike, pa je tako u Bosni i Hercegovini u trendingu na osmom mjestu, a u ostalim državama regiona pri samom vrhu.

Podsjetimo, Šejla se pred samu premijeru pjesme oglasila i otkrila kako je kao autor uspjela da spoji tradicionalnu i modernu muziku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...