NAROD I (NE)PRAVDA: Političar u BiH uzburkao javnost, zabranio bi koncert Šejle Zonić zbog...

Poznat po brojnim akcijama u ovom gradu.

  • Kultura

  • 19. Jul. 2024  19. Jul. 2024

  • 4

Šejla Zonić, ovogodišnja pobjednica showa Zvezde Granda, obratila se publici i potvrdila gdje će sve biti njeni koncerti u ovoj 2024-toj godini.

Još uvijek nije potvrdila ko će biti gost na tim koncertima i da li će na te koncerte doći njena mentorica u show-u, Svetlana Ceca Ražnjatović.

Na spisku koncerata i privatnih zabava pronašli su se brojni bh. gradovi na čijim trgovima će ova pjevačica zabavljati publiku kao što su Živinice, Gradačac, Kalesija.

Pored natpisa gradova, Šejla je simbolično napisala TRG a ne puni naziv gradskog trga što je zasmetalo političaru iz Kalesije jer se trg u ovom gradu zove Trg šehida.

alt

Onaj ko te zvao u Kalesiji, i onaj ko ti dođe – nije isti kao ti i tvoji mentori(ca). Ali nije ni bolji! – objavio je na svom profilu Admir Karić NiP-ov političar iz Kalesije koji je poznat po brojnim akcijama u ovom gradu.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...