ĐUKANOVIĆ ISPROVOCIRAO VUČIĆA I NJEGOV REŽIM NAKON DEBAKLA PROSRPSKIH STRANAKA: "Šta i da sam pjevao 'jači smo od Srbije'?"

To što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao navedeni događaj okarakterisao je kao - bizarnu situaciju.

  • Regija

  • 04. Okt. 2024  

  • 0

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović osvrnuo se danas i na slavlje rezultata Demokratske partije socijalista na nedjeljnim izborima u Podgorici.

Gostujući na 2BS forumu, upitan o tome da li je pjevao "jači smo od Srbije", kazao je kako to nije bitno koliko pitanje - šta i ako jeste.

"Radovao sam se uspjehu građanske i proevropske politike - a moje pitanje je - šta i da jesam? Ako bismo pjevali da je Crna Gora jača od Srbije, Amerike ili Rusije - je li to mržnja", upitao je on.

To što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao navedeni događaj okarakterisao je kao - bizarnu situaciju.

"Ne bih se upuštao u komentarisanje toga što predsjednik Srbije komentariše ko je šta pjevao u kafani", dodao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...