DRAŠKO STANIVUKOVIĆ POMEO DODIKOVOG KANDIDATA: "Hvala, Banjaluko, volim vas!"

Stanivuković vodi sa preko 10.000 glasova u odnosu na drugoplasiranog kandidata

  • Vijesti

  • Prije 2h  Prije 50 min

  • 0

Kandidat PDP za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković je proglasio ubjedljivu pobjedu u Banjaluci.

Još od zatvaranja biračkih mjesta u štabu PDP je vladala optimistična atmosfera, ali su svi, uključujući Stanivukovića, bili oprezni i nisu htjeli da daju izjave.

Kako je vrijeme odmicalo iz prostorije u koju pristižu rezultati sve češće su dominirali uzvici oduševljenja i skandiranje “pobjeda, pobjeda”.

Na kraju su svi potrčali Stanivukoviću u zagrljaj i počelo je slavlje u kojem su među najglasniji, a narodna poslanica Tanja Vukomanović i lider PDP Branislav Borenović.

 – Samo da vas obavijestim da smo i ove izbore izdominirali! Djela su snažnija od opstrukcija! Hvala, Banjaluko! Volim vas sve! Molim posmatrače i sve koji nas podržavaju da ostanu do kraja na biračkim mjestima i na taj način odbrane i posljednji glas – naveo je Stanivuković na društvenim mrežama.

Nezvanično, Stanivuković vodi sa preko 10.000 glasova u odnosu na drugoplasiranog kandidata.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...