IVICA PULJIĆ U NEVJERICI NAKON PORUKE HRVATSKOG POLITIČARA: "Skandalozno i sramotno..."

Burna reakcija iz Washingtona.

  • Vijesti

  • 09. Okt. 2024  

  • 1

Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, osvrnuo se na društvenim mrežama na istup hrvatskog europarlamentarca Stephena Bartulice, te upozorio na činjenicu kako su Vladimir Putin i Donald Trump opasnost po čovječanstvo.

Slika

-Ne mogu jedan bez drugog. Nakon što je napustio Bijelu kuću Trump je 7 puta razgovarao s Putinom i to tijekom pune ruske ofenzive na Ukrajinu. Vlad i Don. I pojedinačno i zajedno su opasnost po čovječanstvo, poručio je Puljić.

Slika

-Izravno mješanje u američke predsjedničke izbore člana Europskog Parlamenta. Skandalozno i sramotno, poručio je Puljić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...