BIZARNO: Hrvatskom zastupniku u EU parlamentu majka plaća račune, pogledajte koliko košta Ferrari s kojim je sinoć stigao u stranačku centralu...

Bartulica je u centralu stranke sinoć ulašao uz zvuke Thompsonove pjesmu “Neću izdat ja”, okupljene pozdravio sa stisnutom šakom u zraku. Okupljeni su mu uzvratili pjevajući Thompsonovu pjesmu.

  • Regija

  • 10. Jun. 2024  

  • 0

Stephen Bartulica, jedini DP-ovac koji je izabran u Europski parlament, u stožer svoje stranke dovezao se, a potom i odvezao u - Ferrariju.

Zanimljivo je da se u stožer dovezao u Ferrariju, stao na govornicu i rekao da će "biti glas običnih ljudi" i onda opet sjeo u Ferrari i odvezao se.

Bartulica je u stožer DP-a došao u Ferrariju 296 GTS ili Gran Turismo Spider. Početna cijena ovog modela je oko 350.000 eura. Riječ je o autu s hibridnim V6 motorom koji ima preko 800 konjskih snaga. Auto je na stražnji pogon i ima automatski mjenjač s osam brzina.

Do sto kilometara ide za samo 2.4 sekunde. Maksimalna brzina penje se preko 300 km/h.

S električnim dometom do 25 km, ima coupe-targa dizajn s tvrdim sklopivim krovom. Unutrašnjost je luksuzna, izrađena od visokokvalitetnih materijala, a opremljena je naprednom tehnologijom i vozačkim pomagalima. Aerodinamička efikasnost i lagana šasija doprinose vrhunskim voznim karakteristikama ovog modela.

Barulica je, inače, i u centru afere oko porijekla imovine, a na odgovornost ga pozivaju i članovi njegovog Domovinskog pokreta.

Nedavno je Bartulica kazao da mu račune plaća majka, jer nema dovoljno prihoda.

Bartulica je u centralu stranke sinoć ulašao uz zvuke Thompsonove pjesmu “Neću izdat ja”, okupljene pozdravio sa stisnutom šakom u zraku. Okupljeni su mu uzvratili pjevajući Thompsonovu pjesmu.

- Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme, a nije bilo lako. Želim zahvaliti i svojoj ženi i djeci, i oni su primili ožiljaka, kao i ja, ali stoje na nogama, kao i ja - rekao je Bartulica vjerojatno se referirajući na aferu s imovinom.

image

- Sve što sam stekao, stekao sam na pošten način, nemam se što ispričavati. Protiv mene se vodila prljava kampanja, ne viđenom žestinom, rekao bih. Unaprijed sam bio osuđen, ali nikada neću odustati od svojih stavova. Nadopunio sam imovinsku karticu i o tome više neću govoriti - istaknuo je.

Govoreći o svom mandatu u EU parlamentu, rekao je da će tamo predstavljati malog čovjeka, a ne europskih birokrata. Vodit će se geslom “Croatia first”, veli.

- Moja velika tema će biti granice. Svaka država je suverena i mora moći odlučivati o tome koga će puštati unutra. Znamo da se sustav azila zloupotrebljava, to se mora promijeniti. Suverenistički pokreti rastu u cijeloj Europi, vidimo, a Domovinski pokret raste na tom valu. Služim Bogu, svojoj obitelji i hrvatskom narodu, kazao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...