VUČIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU "VISINSKIH PRIPREMA: "Milica, Mile, Ivica i ja..."

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Leskovcu od 20.45 sati dočekuje Švicarsku, na stadionu "Dubočica", koji su prošle godine zajedno obišli Dodik i Vučić. 

  • Regija

  • Prije 3h  

  • 2

Predsjednik manjeg bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će u Leskovcu bodriti Fudbalsku reprezentaciju Srbije u meču protiv Švicarske trećeg kola Lige nacija.

"Milica, Mile, Ivica i ja na visinskim pripremama pred utakmicu sa Švajcarskom u Leskovcu. Mi će savladamo ovu spržu i sve ostalo, još samo da gi naši momci unode Švajcarci. Napred Srbijo! P.S. Tekst zajedno sastavljali ovi s juga i mi prekodrinski Srbi", naveo je Vučić na svom "Instagram" nalogu "Budućnost Srbije".

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Leskovcu od 20.45 sati dočekuje Švicarsku, na stadionu "Dubočica", koji su prošle godine zajedno obišli Dodik i Vučić. 

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...