MAĐARSKI NOVINARI POPUT SVOJIH KOLEGA IZ NJEMAČKE: "Čekaju nas svlačionice školskog nivoa"

Nakon što su njemački mediji pisali o svlačionicama na stadionu Bilino polje, nije iznenađenje što su i mađarske kolege željele isto.

  • Šareni svijet

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

Novinari iz mađarskih medija koji su doputovali sa reprezentacijom u Zenicu na meč protiv reprezentacije BiH slijedile su primjer njemačkih kolega koje su pisale uoči utakmice protiv njihove reprezentacije o uslovima na stadionu Bilino polje.

Novinari najčitanijeg mađarskog sportskog portala Nemzeti sporta ušli su u svlačionice Bilinog polja i fotografijama zabilježili situaciju.

"Svlačionice školskog nivoa čekaju mađarsku reprezentaciju u BiH", pišu Mađari: 

"Reprezentacija Mađarske će igrati u BiH u Ligi nacija. Igrači Marca Rossija neće imati luksuznu svlačionicu na susretu u Zenici", jasno je iz naših fotografija.

Utakmica BiH - Mađarska igra se večeras od 20.45 na stadionu Bilino polje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...