TOM HOLLAND O BUDUĆNOSTI SPIDER-MANA: Otkrio šta misli o scenariju za četvrti film - "Imamo kreativni koncept, prijedlog..."

(...) i nacrt koji je odličan.

  • Kultura

  • 18. Okt. 2024  18. Okt. 2024

  • 0

Engleski glumac Tom Holland mnogima je najpoznatiji kao Marvelov Peter Parker, odnosno superjunak Spider-Man. Holland se u ulozi Spider-Mana pojavio nekoliko puta, a sam lik je dosad imao svoja tri samostalna filma. Posljednji od njih, Spider-Man: Put bez povratka, u kinima je objavljen 2021. godine.

Otad se Holland nije pojavio u ulozi poznatog čovjeka pauka, a u nedavnom intervjuu u emisiji Rich Roll Podcast razgovarao je o budućnosti filma i izazovima s kojima se suočavaju kako bi ideja s papira postala stvarnost. 

"Jedna od stvari je da s Marvelom vaš film predstavlja samo mali kotačić u velikom stroju. Taj stroj mora neprestano raditi. Morate osigurati da se vaš film može uklopiti u vremensku liniju u pravo vrijeme kako bi pridonio većoj slici. To je jedan od izazova s kojima se suočavamo. Vrijeme koje imamo za to je izazovno, ali sigurno ostvarivo s ljudima koji sada rade na tome", izjavio je u emisiji, prenosi Variety.

Mladi glumac komentirao je i scenarij za novi film te otkrio kako neće razočarati obožavatelje Spider-Mana.

"Imamo kreativni koncept, prijedlog i nacrt koji je odličan. Treba doradu, ali scenaristi rade sjajan posao. Pročitao sam ga prije tri sedmice i to me stvarno motiviralo. Zendaya i ja sjeli smo i pročitali ga zajedno, a u nekim trenucima skakali smo po dnevnom boravku jer je ovo pravi film koji zaslužuje poštovanje fanova", dodao je Holland. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...