HOROR U SRBIJI: Otac ubio sina jedinca pa sebe

Sumnja se da je oružje kojem je počinjeno ubistvo i samoubistvo posjedovano nelegalno, a prema riječima komšija, porodica nije važila za konfliktnu.

  • Hronika

  • Prije 2h  

  • 0

Tomislav Kovač (48) ubio je svog sina Davida Kovača (20), a zatim izvršio samoubistvo u porodičnoj kući i Bezdanu kod Sombora u Srbiji. 

Zločinu je prethodila svađa oca i sina. Ubistvo i samoubistvo je prijavila starija ženska osoba koja se u tom trenutku nalazila u kući. Pretpostavlja se da je riječ o majci Tomislava Kovača koji je ubio sina jedinca, pa izvršio suicid.

altFoto: Društvene mreže

Sumnja se da je oružje kojem je počinjeno ubistvo i samoubistvo posjedovano nelegalno, a prema riječima komšija, porodica nije važila za konfliktnu.

Kako je već objavljeno, porodica je živjela u Austriji, a u Bezdan je došla na odmor.

Tijela su poslata na obdukciju u Novi Sad, a dalja istraga nadležnog, Višeg javnog tužilaštva u Somboru će utvrditi šta je uzrok ovoj tragediji, prenosi Blic.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...