PRILIKA ZA MLADE: Sajam karijera TALENTforBIZ uskoro u Sarajevu, stižu mnoge poznate kompanije iz Turske

Mladi talenti će moći učestvovati u razgovorima s menadžerima ali i proširiti mrežu kontakata u poslovnom svijetu.

  • Ekonomija

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

U organizaciji Ureda za ljudske resurse Predsjedništva Republike Turske (CBIKO) u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, 26. oktobra 2024. godine bit će održan međunarodni sajam karijera pod nazivom “TALENTforBIZ”.

Mnoge poznate kompanije iz Turske stižu u Sarajevo povodom ovog događaja kako bi predstavile karijerne mogućnosti svim zainteresiranima.

Sajam karijera “TALENTforBIZ” nudi mladim talentima priliku da se upoznaju s mnogim vodećim turskim firmama kao što su ASELSAN, Baykar, Halkbanka, Proyapi, Turkish Aerospace Industries, Turk Telekom, Turkish Airlines i Ziraat Banka.

Kako je objavio organizator, događaj, koji će biti održan u Swissotelu, pružit će uzbudljive karijerne mogućnosti i pružiti zainteresiranima priliku učestvovanja na intervjuima za posao i stažiranje, kao i učešće na radionicama.

Mladi talenti će moći učestvovati u razgovorima s menadžerima ali i proširiti mrežu kontakata u poslovnom svijetu.

Kompanije će tokom sajma predstaviti svoje brendove, projekte i brojne mogućnosti zapošljavanja.

Svi zainteresirani mogu su registrovati za učešće na sajmu putem internet stranice https://talentforbiz.org.

Za više informacija o događaju, firmama i njihovim aktivnostima, svi zainteresovani mogu posjetiti internet stranicu https://talentforbiz.org ili profile “TALENTforBIZ” na društvenim mrežama.

Sajam "“TALENTforBIZ” je serija prestižnih karijernih događaja organiziranih u velikim gradovima širom svijeta kako bi se pružile brojne mogućnosti za zaposlenje mladima, prenosi Anadolija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...