LEGENDARNI ENGLEZ JE ZBOG OVE BOSANKE PROŽIVIO PAKAO: "Vodili smo ljubav 15 minuta, dala sam mu ocjenu 7,5!"

Ali uprkos tome što je rukovodstvo časopisa kasnije priznalo da su tvrdnje bile lažne, sudija suda u Los Anđelesu presudio je 2013. da Ustav SAD daje Niki pravo na slobodu govora.

  • Estrada

  • Prije 6h  Prije 5h

  • 0

Životi mnogih fudbalera obilježeni su skandalima i preljubi, za koje se često ispostavi da su lažni. Mnogi žele da steknu pažnju ili bogatstvo preko fudbalera, a ono što je jedna Bosanka uradila Davidu Beckamu je nečuveno.

Irma Nici, bivša prostitutka koja je navodno rođena u Bosni i Hercegovini, a odrasla u Engleskoj, rekla je za magazin "In Touch" prije skoro 20 godina da je 2007. spavala sa Davidom Beckamom.

"Vodili smo ljubav 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavnik bih mu dala ocjenu 7,5", rekla je Irma 2010. godine.

Dejvid Bekam (Foto: John Walton / PA Images / Profimedia)David Beckam (Foto: John Walton / PA Images / Profimedia)

Međutim, David Beckam je negirao sve navode i podnio tužbu protiv američkog magazina "In Touch".

Bivši kapiten engleske reprezentacije predao je sudu izjavu na pet stranica u kojoj odbacuje tvrdnje tada 26-godišnje Irme Nici.

Detaljno je ispričao kako je došao u New York u 20.30 prije nego što je zakazao termin za duboku masažu mišića u svojoj hotelskoj sobi koja je trajala do ranih jutarnjih sati: "Kao što je moj običaj kada stignem u hotel prije utakmice, masažer je došao u moju hotelsku sobu nekoliko sati nakon što sam se prijavio da me izmasira. Sjećam se da terapeut nije napustio moju hotelsku sobu do ranih jutarnjih sati. Moj tim obezbjeđenja je bio sa mnom prije, za vrijeme i poslije masaže. Nakon što je terapeut otišao, otišao sam da spavam. Pregledao sam izjave koje je pripremila moja služba bezbjednosti i koji potvrđuju moja sjećanja."

Odgovarajući na optužbe da je platio Niki i još jednoj prostitutki 6.000 funti u gotovini za 'trojku', rekao je:

"Ne nosim hiljade dolara u kešu kada putujem. Jedini način na koji sam mogao da dobijem 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana mog menadžerskog tima da mi obezbjedi hiljade dolara u gotovini kada sam bio u New Yorku u avgustu 2007."

altIrma Nici (Foto: Splash News)

David Beckam je na kraju izgubio parnicu protiv američkog časopisa koji je objavio tvrdnje da je spavao sa prostitutkom.

Čuveni Englez, koji oštro negira optužbe bosanske prostitutke Irme Nići, tražio je 25 miliona dolara od popularne američke izdavačke kuće.

Ali uprkos tome što je rukovodstvo časopisa kasnije priznalo da su tvrdnje bile lažne, sudija suda u Los Anđelesu presudio je 2013. da Ustav SAD daje Niki pravo na slobodu govora.

"David će nastaviti da se bori bez pogovora sve dok to ne postane nemoguće u okviru američkog Ustava. To je princip", rekao je tada izvor blizak Beckamu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...