ŽESTOK OKRŠAJ IVANE MARIĆ I DAMIRA MAŠIĆA: "Draga Ivana, ja sam za razliku od tebe završio studij na vrijeme i na javnom univerzitetu!"

"Usput sam još i politolog koji je, za razliku od tebe, završio dodiplomski studij na vrijeme i na javnom univerzitetu", kazao je Mašić. 

  • Mini market

  • Prije 2h  Prije 1h

  • 2

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine jučer je danas glasovima Denis Bećirovića i Željka Komšića usvojilo prijedlog Zakona o državnoj imovini Bosne i Hercegovine.

Budući da je na ovom pitanju preglasana, članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je da je u pitanju "obično politikanstvo" te da "dva člana Predsjedništva glume da su kobajagi zaštitnici kobajagi države, a svjesni su da je njihova misija unaprijed osuđena na propast". 

Na ovo je reagovao istaknuti čan SDP-a federalni parlamentarac Damir Mašić.

"Javno pozivam članicu Predsjedništva Bosne i Hercegovine da u skladu sa onim što javno govori podnese ostavku i prestane uzimati ozbiljne pare od te iste države. Ukoliko to ne uradi onda samo kobajagi pripovijeda i nema pravo držati predavanja nikome", poručio je Mašić. 

Na ovakvom komentaru zamjerila mu je Ivana Marić, bivša kandidatkinja Naše stranke za dogradonačelnicu Sarajeva.

"Dragi Damire, jesi li ti u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH ili si se prebacio na viši nivo vlasti? Imaš li kakvih tema iz nadležnosti tog parlamenta gdje nešto i možeš promijeniti. Ima već sasvim dovoljno beskorisnih populista sa 'jakim' porukama 'onamo onima'", poručila je Marić Mašiću.  

Ubrzo je stigao odgovor.  

"Draga Ivana, U Parlamentu FBiH se bavim pitanjima iz nadležnosti parlamenta. Na X-u sam gradjanin, kao i ti, i komentarisat ću šta god želim i koliko god želim. Usput sam još i politolog koji je, za razliku od tebe, završio dodiplomski studij na vrijeme i na javnom univerzitetu", kazao je Mašić.  

alt

 (SB)   

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...