VASKOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: Već vas polako prepakuju u “topovsko meso”, ako im zatreba za...

Već ste se sami spakovali za prepakivanje, poručio je Vasković komentirajući rezultate lokalnih izbora u BiH.

  • Mini market

  • Prije 2h  

  • 1

Zlo ne miruje; Čak i čeka. Mnogo manji problem je što sam ja pogrešno procijenio izbore u Banjaluci; Istinski problem je za koga se glasalo. Otrovna toksična politička bižuterija i dalje je na sceni, piše na svom blogu novinar Slobodan Vasković.

-Ne pada mi na um da kritikujem narod - imaju pravo na izbor; I kada je taj izbor njihov novi teški poraz.

Srbi su “napredovali”: Ranije bi sami sebi, izborima ili na neki drugi način, “usjekli malj”; Pa kada bi im malj postao pretežak, a leđa premodra od silnog rada malja, skinuli bi ga, pa usjekli novi.

Ovaj put su odstupili od tog pravila - Nisu sklonili stari, 2006., usječeni malj, a uz njega su usjekli i novi. I sada će ih dva malja nazimjenično, nemilosrdno, tući. Plus sav ostali ološ koji je preplavio političku scenu i BiH i RS.

Kao protivuslugu za poslušnost, Arbitri/Uzurpatori koji definišu našu nesretnu stvarnost, nude “mirno i sigurno ropstvo”!

Prihvatnje njihove ponude je pristanak i na njihove zločine; Saučesništvo u sopstvenom satiranju do konačnog nestanka.

Moram vam reći da ovaj put više ne možete računati na “mirno i sigurno ropstvo”, iako ste pristali da, na izborima, ne kaznite njihove zločine.

Već vas polako prepakuju u “topovsko meso”, ako im zatreba za odbranu otetog.

Već ste se sami spakovali za prepakivanje, poručio je Vasković komentirajući rezultate lokalnih izbora u BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...