VJETAR U LEĐA: Zoran Milanović dobio podršku još jedne stranke; "On može pobijediti kandidata HDZ-a"


Puljak je naglasio i da je Zoran Milanović, iako nije savršen kandidat, na predstojećim izborima jedina osoba s dugogodišnjim političkom iskustvom...

  • Regija

  • Prije 2h  

  • 0

Stranka Centar objavila je danas da će pružiti podršku Zoranu Milanoviću na predstojećim predsjedničkim izborima.

Odluka je, navode, donesena većinom glasova članova predsjedništva stranke, na sjednici predsjedništva održanoj u nedjelju.

Kako je pojasnio predsjednik stranke Ivica Puljak, “u trenutku kada je HDZ sinonim za sve što Centar ne želi u modernoj Hrvatskoj, podržat će Zorana Milanovića kao jedinog kandidata koji u ovom trenutku može odnijeti pobjedu nad bilo kojim HDZ-ovim kandidatom”.

„Suprotstavljanje HDZ-u nije samo političko pitanje, već neizbježna potreba, ako želimo ponovno uspostavljanje reda u našoj zemlji. To se odnosi na svaku razinu upravljanja pa tako i na funkciju koju obnaša predsjednik“, rekao je Puljak, dodajući da je Centar i do sada dosljedno birao Hrvatsku, a ne HDZ.

Puljak je naglasio i da je Zoran Milanović, iako nije savršen kandidat, na predstojećim izborima jedina osoba s dugogodišnjim političkom iskustvom koja može pobijediti kandidata HDZ-a i spriječiti njihovo ovladavanje svim državnim institucijama, prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...