PJEVAČ SA JUGA SRBIJE PRONAĐEN MRTAV: "Samo smo čuli kolege kako plaču i policijske sirene"

"Samo smo čuli kolege kako plaču i policijske sirene. Sve se to desilo poslije svirke. Najvjerovatnije neposredno poslije svirke on je digao ruku na sebe", kažu prijatelji pjevača.

  • Hronika

  • 07. Jan. 2023  07. Jan. 2023

  • 0

Pjevač i klavijaturista sa juga Srbije Dača Ibraimović pronađen je mrtav poslije proslave Nove godine. Kako nezvanično saznaju mediji, on je svirao u jednom lokalnom restoranu i poslije toga je, kako se sumnja, izvršio samoubistvo.

"Samo smo čuli kolege kako plaču i policijske sirene. Sve se to desilo poslije svirke. Najvjerovatnije neposredno poslije svirke on je digao ruku na sebe", kažu prijatelji pjevača za Kurir.

Niko od njegovih prijatelja i kolega nije mogao za njega da pomisli da bi sebi oduzeo život. Prijatelji su ubijeđeni da je živio normalnim, skromnim životom i da je time bio i zadovoljan.

"Imao je porodicu, bili su srećni. Prosto ne mogu da vjerujem da se ovako nešto desilo. Svi smo u šoku, mi kao prijatelji, kolege, a porodici ne mogu ni da zamislim kako je", kaže jedan prijatelj.

Riječ je o pjevaču iz Pirota. Na pjevačevom Facebook profilu može se vidjeti mnoštvo emotivnih poruka kojima se prijatelji opraštaju od njega.

"Počivaj u miru Dačo, porodici iskreno saučešće"; "Moje najiskrenije saučešće porodici neka mu je laka zemlja, svira sada među anđelima"; "Počivaj u miru Dačo, neka te anđeli čuvaju, prerano si napustio ovaj svijet"; "Tuga do neba, nađi svoj mir i počivaj u njemu. Uvijek ću te pamtiti po vedrini i osmijehu" -  samo su od nekih komentara koji se mogu pročitati na Dačinom Facebook profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...