SKANDAL NA ISTOKU BOSNE: Dilanje diplomama –„Izdavanje fiktivnih indeksa stranim državljanima…“

Temelji planirane zgrade Univerziteta danas su ruglo, u koju ulaze samo zmije i štakori. 

  • Društvo

  • 18. Okt. 2023  

  • 0

Internacionalni Univerzitet iz Goražda izbrisan je iz registra visokoškolskih ustanova. Za njega se od početka vežu  brojne sumnje na nezakonitosti u procesu obrazovanja. Dilanje diplomama i friziranje podataka o nastavnom kadru.

U Goraždu kažu da je to bila obrazovna institucija u kojoj su se diplome dijelile, a ne stjecale. Bio je to Univerzitet u kojem ni osnivač nije znao broj profesora, upisanih studenata, a temelji planirane zgrade Univerziteta danas su ruglo, u koju ulaze samo zmije i štakori. 

I nastavku pogledajte reakcije odgovornih i šta je o svemu rekao novinar Amaraildo Gutić.

Više u prilogu FTV-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...