SEKSOLOGINJA OTKRILA REČENICU KOJA GARANTIRA USPJEH: Ključno pitanje za razbuktavanje strasti u spavaćoj sobi

Postavljanjem ovog pitanja stvarate mogućnost za potvrdu da je ono što radite, uzbudljivo, ili da sa druge strane, omogućavate partneru da vam kaže šta zaista želi.

  • Sex i grad

  • 20. Mar. 2024  

  • 0

Seksologinja Emily Mors je na svom Instagramu napisala da je jedna rečenica ključna za razbuktavanje strasti u spavaćoj sobi.

"Po mom mišljenju, najuzbudljivija je stvar kada vas partner pita: 'Da li ti se ovo sviđa'", kaže Morse.

Postavljanjem ovog pitanja stvarate mogućnost za potvrdu da je ono što radite, uzbudljivo, ili da sa druge strane, omogućavate partneru da vam kaže šta zaista želi.

"Neki od nas misle da bi partner intuitivno trebao da zna sve naše seksualne želje, ali to je rijetko moguće. Ovaj način „provjere“ tokom seksa, i davanje do znanja našem partneru da nešto radi dobro, dovodi do većeg zadovoljstva, dublje povezanosti i bolje komunikacije u svim sferama života. To je ključ uspjeha u seksu", kaže Emili.

Sa njom se složila većina: „Volim kada me partner pita da li mi nešto prija. Jednom me je usred seksa pitao i to me je veoma uzbudilo, mislim da svaki muškarac to treba da radi“, jedan je od puno sličnih komentara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...