CRNO JUTRO NA BH. CESTAMA: Mladić se Golfom velikom brzinom zabio u potporni zid, dvije osobe…  

Povrijeđene osobe prevezene su u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje su zadržane na liječenju.

  • Hronika

  • 20. Avg. 2020  20. Avg. 2020

  • 0

Dvije osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u mjestu Brijesnica Mala, općina Doboj-Istok, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđeni su vozač automobila Golf čiji su inicijali A. M. (18) iz Doboj-Istoka i njegov suvozač, sedamnaestogodišnjak iz Brijesnice Velike.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je A. M., upravljajući Golfom, izgubio kontrolu nad vozilom, koje je potom udarilo u potporni zid.

Povrijeđene osobe prevezene su u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje su zadržane na liječenju.

O ovoj saobraćanoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 23.30 sati, obaviješten je kantonalni tužilac, a policija je obavila uviđaj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...