NAKON RADNE VEČERE SA MILOM ĐUKANOVIĆEM: Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i Šefik Džaferović danas u Crnoj Gori...

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine u radnoj su posjeti Crnoj Gori.

  • Vijesti

  • 04. Jun. 2021  04. Jun. 2021

  • 0

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i Šefik Džaferović sastat će se danas u Podgorici s rukovodstvom Crne Gore.

Komšić i Džaferović sastat će se sa predsjednikom Vlade Crne Gore Zdravkom Krivokapićem u 8 sati u Vili Gorica, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Sastanak sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Aleksom Bečićem je u 8.45 sati, a za 10 sati je planiran susret sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Po završetku sastanaka, Komšić, Džaferović i Đukanović obratit će se novinarima u 11 sati.

U okviru posjete Crnoj Gori, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović boravit će danas u Rožajama.

U čast člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića, bit će upriličen prijem u zgradi Bošnjačkog vijeća, a zatim će Džaferović posjetiti JU Muzej Ganića kula.

Kako je najavljeno iz Predsjedništva BiH, Džaferović će prisustvovati i svečanoj sjednici Bošnjačkog vijeća Crne Gore.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...