CURE DETALJI HORORA U UGLJEVIKU: Porodični obračun okončan krvavo, otac ubo sina nožem u grudi nakon...

Porodični obračun desio se u utorak u prijepodnevnim satima, a svemu je prethodio i verbalni okršaj.

  • Hronika

  • 29. Jul. 2021  29. Jul. 2021

  • 0

Mihailo M. (90) iz Ugljevika uhapšen je zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubo u grudi sina Slavka M. (62) u Ugljevik Selu kod Ugljevika, saznaje “Glas Srpske”.

Porodični obračun desio se u utorak u prijepodnevnim satima, a svemu je prethodio i verbalni okršaj.

- Mihailo i Slavko su se posvađali u dvorištu. U jednom momentu, starina je sa stola zgrabio kuhinjski nož i ubo sina u predjelu grudi - kazao je izvor “Glasa Srpske”.

Povrijeđenog Slavka M. poznanik je stavio u automobil i odvezao u Dom zdravlja u Ugljeviku. Medicinari su pozvali policiju i obavijestili je da im je dovezen povrijeđeni muškarac. Zbog težine povrede, Slavko M. je upućen u Medicinski centar Bijeljina, gdje je zadržan na liječenju, ali prema medijskim saznanjima, život mu nije u opasnosti.

Motiv za napad za sada nije poznat, ali prema riječima mještana Ugljevik Sela, ništa nije slutilo da bi Mihailo, koji je zakoračio u desetu deceniju života, mogao tako nešto da uradi.

U Policijskoj upravi Bijeljina kazali su, ne iznoseći detalje, da su ih ljekari obavijestili da je dovezen S. M. zbog povreda koje su najvjerovatnije nastale od uboda nožem. 

- Zbog težine povreda, lice je prevezeno u Medicinski centar Bijeljina, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Policijski službenici su nakon prijave izašli na mjesto događaja - kazali su u PU Bijeljina.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...