PRIJELAZNI ROK NA KCUS-u: Nakon što napusti UKC Tuzla, ugovor će sa Sebijom Izetbegović potpisati dugogodišnji član SDA...

...prof. dr. Zijah Rifatbegović.

  • Mini market

  • 17. Avg. 2021  17. Avg. 2021

  • 3

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Sebija Izetbegović odličila je da ovu instituciju ojača novim kadrom. Međutim, ni manje ni više pretežno članovima Stranke demokratske akcije (SDA).

Naime, kako Raport nezvanično saznaje prof.dr. Zijah Rifatbegović, specijalista opšte hirurgije i načelnik Klinike za hirurgiju UKC-a Tuzla prelazi na KCUS. Zijah Rifatbegović je dugogdišnji član upravo ove stranke.

On, opet nezvanično, dolazi na KCUS gdje će biti šef abdominalne hirurgije. Svako da to nije sve, zajedno s njim na KCUS dolazi i njegova supruga, koja je anesteziolog.

Prema svemu sudeći, glavno okupljalište SDA-ovaca postaje upravo Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...