NEVJEROVATAN PRIZOR IZ LONDONA: Trener Reala Ancelotti je stajao kraj terena, nakon nekoliko sekundi se previjao od bolova... (VIDEO)

Tek oporavljenog slavnog trenera Reala zamalo je na povratničkoj utakmici u bolesničku postelju vratio njegov igrač.

  • Sport

  • 07. Apr. 2022  07. Apr. 2022

  • 0

Trener Reala iz Madrida Carlo Ancelotti vratio se na klupu Reala u pobjedi kod Chelseaja (3:1) u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka nakon što je prebolio koronavirus.

No tek oporavljenog slavnog trenera Reala zamalo je na povratničkoj utakmici u bolesničku postelju vratio njegov igrač.

Naime, Ancelotti je pratio igru uz aut-crtu, kada je odjednom doletio Fede Valverde. U pokušaju da ulovi visoku loptu koja je išla van terena, Realov veznjak se priličnom brzinom zabio u svog trenera. Valverde se vratio u igru bez posljedica, ali Ancelotti se nakon neočekivanog i jakog sudara sa svojim igračem previjao od bolova i držao za dijelove tijela koji su mu stradali u sudaru. Ubrzo mu je u pomoć došao četvrti sudac.

Video pogledajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...