JELENA TRIVIĆ NAKON POTEZA CIK-a: "Vjerujem da se ovakvoj odluci najviše obradovao Milorad Dodik"

„Zaista je poražavajuće da se odbije prijava za učešće..."

  • Politika

  • 31. Maj 2024  31. Maj 2024

  • 0

„Vjerujem da se ovakvoj odluci najviše obradovao Milorad Dodik, jedini čovjek koji je na vlast došao uz pomoć stranih tenkova, a uporno je za to lažno optuživao druge. Danas su sve maske na tu temu pale", izjavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta povodom današnje odluke CIK-a o odbacivanju prijave SDS-a za učestvovanje na izborima. 

„Zaista je poražavajuće da se odbije prijava za učešće na izborima Srpskoj demokratskoj stranci, državotvornoj stranci u Republici Srpskoj“, dodala je Trivić.

Ona dodaje da je Srpska demokratska stranka zajedno sa narodom stvorila Republiku Srpsku i jedina je starija stranka od same Republike Srpske.

Centralna izborna komisija BiH odbacila je prijavu SDS-a za učešće na lokalnim izborima u oktobru jer, kako je rečeno, ne ispunjava propisane uslove zbog toga što je račun stranke za finansiranje kampanje otvoren na fizičko lice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...