KAŽE DA SE BOSNA I HERCEGOVINA BRANI U BANJA LUCI: Vojin Mijatović otkrio ko je glasao protiv usvajanja deklaracije u NSRS

O deklaraciji se oglasio i federalni ministar Vojin Mijatović (SDP).

  • Politika

  • 02. Jul. 2024  

  • 1

Narodna skupština RS je usvojila večeras, 2. jula "deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava te zajedničkoj budućnosti srpskog naroda", s podrškom od 62 glasa za i tri protiv.

O deklaraciji se oglasio i federalni ministar Vojin Mijatović (SDP).

"65 glasalo, 62 Za, 3 protiv SDP. SDA i Zeleni nisu bili u sali kod glasanja. 

I da ne dužim puno, ponoviću po stoti put Bosna i Hercegovina se brani u Banja Luci.

Saša Grbić, Mirsad Duratović i Andrea Gajić poslanici SDP BiH na jednoj strani, svi ostali na drugoj strani.

I po stoti put kakva je razlika između politike Milorada Dodika i njegove opozicije, NEMA RAZLIKE!!! I onda neki pamtenjakovići u Sarajevu dovode u pitanje sve ono što radimo u Banja Luci. Ne valjamo jel, pa eto birajte onda imate i Dodika i njegovu opoziciju, po volji vam. Sale, Mirso, Andrea bravo, ljudski, zrelo, odgovorno, državnički", poručio je Mijatović.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...