NAKON ŠTO JE DODIK ZAPJEVAO NA DUGOJ NJIVI, BURNO REAGOVALA JELENA TRIVIĆ: "Ovakvo vrijeđanje žrtava nam ni neprijatelj ne bi priredio"

Ona je dodala da je neposredan povod za proboj Koridora života bila je smrt 12 banjalučkih beba zbog nedostatka kiseonika.

  • Politika

  • 23. Jun. 2024  

  • 0

"Svašta smo se nagledali od njega, ali je ovo neki novi stepen vrijeđanja žrtava i vrijeđanja sopstvenog naroda u cjelini?!", rekla je predsjednik Narodnog fronta Jelena Trivić reagujući na izjavu i ponašanje predsjednika RS Milorada Dodika na Dugoj Njivi.

"Na obilježavanju vojne akcije “Koridor 92” koja je značila proboj Koridora života i obilježavanju stradanja 855 pripadnika Vojske Republike Srpske i 14 pripadnika Policije koji su poginuli u toj akciji, Milorad Dodik vrijeđa, priča gluposti, pjeva i smije se. Svašta smo se nagledali od njega, ali je ovo neki novi stepen vrijeđanja žrtava i vrijeđanja sopstvenog naroda u cjelini?!", istakla je Trivićeva.

Ona je dodala da je neposredan povod za proboj Koridora života bila je smrt 12 banjalučkih beba zbog nedostatka kiseonika.

"Ovakvo vrijeđanje svih žrtava nam ni neprijatelj ne bi priredio", zaključila je Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...