U POLICIJI IZGOVORIO 4 RIJEČI: Iza stravičnog ubistva supruge krije bizaran razlog?

Motiv jezivog ubistva zvanično nije utvrđen, a prema nezvaničnim informacijama iz istrage suprug ju je izbo nožem jer nije htjela da upali svijetlo.

  • Hronika

  • 03. Jun. 2024  

  • 0

Stravični zločin koji se juče dogodio u Rakovici šokirao je čitavu Srbiju. Ž.D (61) ubio je svoju suprugu Anicu D. (57), a navodni razlog ovog monstruoznog ubistva je bizaran.

Motiv jezivog ubistva zvanično nije utvrđen, a prema nezvaničnim informacijama iz istrage suprug ju je izbo nožem jer nije htjela da upali svijetlo.

Ovi navodi nisu zvanično potvrđeni, a dalja istraga, vještačenja, kao i svjedočenja kćerke koja bi eventualno mogla da otkrije šta se događalo u stanu bi trebalo da do detalja otkriju šta se desilo kobnog jutra u zoru kada je muž ubio ženu dok se vraćala da legne u krevet.

“Ubio sam je”

Podsjećamo, penzionisani policajac Ž. D. (61) predao se policiji juče, oko šest sati ujutro, zbog ubistva supruge A. D. (57), sa kojom je živio u beogradskom naselju Rakovica. Njeno tijelo pronađeno je u njihovom zajedničkom stanu sa ranama na vratu.

Prema nezvaničnim informacijama, Željko je u noći između subote i nedjelje više puta ubo ženu po vratu, a onda je otišao u policijsku stanicu i rekao: “Ubio sam svoju suprugu”, prenosi Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...