APOKALIPTIČNE SNIMKE IZ KRAJINE: Olujno nevrijeme čupalo stabla i nosilo krovove, na terenu su...

Poručio je i da će već danas na teren izaći komisija za procjenu štete.

  • Hronika

  • 04. Jun. 2024  04. Jun. 2024

  • 0

Olujno nevrijeme poharalo je jučer dijelove Bosne i Hercegovine.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obišao je sinoć mještane Mišinog Hana, koji su zbog olujnog nevremena ostali bez krova nad glavom.

Tom prilikom, gradonačelnik je poručio da Grad stoji na raspolaganju svim sugrađanima.

-Pružićemo maksimalnu podršku čestitim ljudima iz Mišinog Hana koji su ostali bez krova nad glavom usljed olujnog nevremena koje je zahvatilo naš grad. Obišao sam ih sa svojim timom kako bismo sagledali svu štetu i odmah započeli konkretne korake ka saniranju iste, kazao je Stanivuković.

alt

Poručio je i da će već danas na teren izaći komisija za procjenu štete.

-U najkraćem vremenskom roku pružićemo materijalnu i svu drugu potrebnu podršku kako bi šteta bila sanirana. Takođe, naše ekipe Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice su obišle druge dijelove Banjaluke i stoje na raspolaganju našim građanima, kazao je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...